Indulás Zentáról 20:00 órakor az autóbuszállomásról. Éjszakai utazás Szerbián és Bosznián keresztül rövid megállókkal és határátkelővel.

Érkezés Mostarba a reggeli órákban. Idegenvezető kiséretében megismerjük ennek a mesebeli hidnak a történelmét. Szabadidő. Utunkat folytatjuk Szarajevóba, ahol elfoglaljuk a szállásunkat közel a központhoz. Szabadidő. Alvás.

Reggeli után helyi idegenvezető kiséretében Szarajevó látványosságait vesszük célba. Szabadidő a városban. Utunkat a Kravica vizesés irányába folytatjuk, ahol megcsodálhassuk ezt a természeti csodát. Indulás Szerbiába.

ÁR: 85 EUR/fő

Felszállási lehetőségek: Zenta – Ada – Mohol – Becse

Fizetési feltételek: 40% a foglaláskor, a maradék 60% legkésőbb 20 nappal indulás előttig. A fizetés dinárban történik a NBS középárfolyama szerint a fizetés napján.
A Severtravel utazási iroda fenntartsa a jogot a programváltozásra (tömeg a határon vagy a közlekedésben). Az utasok indulás előtt 2 nappal értesitve lesznek a pontos időpontokról. A kirándulás minimum 35 résztvevő esetén valósul meg. Amennyiben nem telnek meg a helyek, az utazási irodának joga van 5 nappal indulás előtt lemondani az utat. Továbbá az utazás szervezője fenntartsa a jogot az ár változására az utazás előtt, amennyiben változnak a belépők árai, autóbusz bérleti költsége, az árfolyam, vagy más esetekben a törvénnyel összhangban. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA „SEVERTRAVEL” SENTA OTP 406/2020 od 19.02.2020. JELENTKEZÉS: 0648659618

3 nap autóbusszal

2020.06.19-22.

Jelentkezzen most

Az ár tartalmazza:

  • Utazás emelt szintű, kényelmes autóbusszal (légkondicionáló, audio és video)
  • Szállás ½ és ½+1 beosztású standard szobákban (telefon, SAT, TV, fürdőszoba), három***csillagos hotelben reggelivel. (Hotel Hayat)
  • Helyi idegenvezető, hazai idegenvezető
  • Utasbiztositás
  • Szervezési költségek

Az ár nem tartalmazza:

  • Egyéni költségek
  • Fakultativ kirándulás a Kravica vizeséshez, mely körülbelül 5 euró.