Indulás 23.00 órakor Zentáról. Utazás Topolyán keresztül a bogojevoi határátkelőhelyen Horvátországba, szükség szerinti megállókkal.

Érkezés a Plitvicei Nemzeti parkba a reggeli órákban. A park körüljárása vonattal, hajóval a Kozjak tavon. A késő délutáni órákban indulunk a szálláshelyünkre. Alvás.

Reggeli után elhagyjuk a szállást és ismét  a tavaknál töltjük az időt. A park körüljárása másik útvonalon. A  délutáni órákban indulunk Szerbiába. Útközben megállunk Zágreb mellett az Aréna bevásárlóközpontban – szabadidő.  Érkezés a hajnali órákban.

ÁR fejenként: 90 EUR

Fizetési feltételek: 30% a foglaláskor, a maradék 70% legkésőbb 10 nappal indulás előttig. A fizetés kizárólag dinárban történik a Nemzeti Bank közép árfolyama szerint a fizetés napján. Indulási lehetőségek: Zenta, Ada, Mohol, Péterréve, Becse, Topolya

A Severtravel utazási iroda fenntartsa a jogot a programváltozásra (tömeg a határon vagy a közlekedésben). Az utasok indulás előtt 2 nappal értesitve lesznek a pontos időpontokról. A kirándulás minimum 35 résztvevő esetén valósul meg. Amennyiben nem telnek meg a helyek, az utazási irodának joga van 5 nappal indulás előtt lemondani az utat. Továbbá az utazás szervezője fenntartsa a jogot az ár változására az utazás előtt, amennyiben változnak a belépők árai, autóbusz bérleti költsége, az árfolyam, vagy más esetekben a törvénnyel összhangban. Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja TA „SEVERTRAVEL” SENTA OTP 406/2020 od 19.02.2020. Prijavite se na telefon 064/8659618

3 nap autóbusszal

2020.05.16/17.

2020.05.30/31.

Jelentkezzen most

Ár magába foglalja :

  • Út turisztikai autóbusszal
  • Szállás TC „Marko“ egy alvás reggelivel 1/2 és 1/3 szobákban http://www.tc-marko.com
  • Baleset és betegbiztositás
  • Licensszel rendelkező idegenvezető
  • szervezési költségek

Az ár nem tartalmazza:

  • 2 napos belépőt a Nemzeti Parkba (ami jelenleg a 2 napra 30 euro felnőtt gyereknek kb 15 euro )
  • Egyéni költségek