A D.O.O. SEVERTRANS SENTA vállalat 2004. Október 7-én kezdte meg működését. A vállalat tulajdonát képezi a zentai és csókai buszállomás, továbbá a Severtravel utazási iroda és a zentai Autósiskola. Számos autóbusszal rendelkezünk, melyek lehetővé teszik az utasok utaztatását külön- és rendes járatainkon belföldön és külföldön egyaránt.

ADATOK A VÁLLALATRÓL

Név: D.O.O. SEVERTRANS SENTA
Cim: Gró Batthány Lajos utca 2.
Hely: Zenta
PIB: 101101029
MB: 08159238
Folyószámlaszám: 205-108838-76
Salter: 024/812-043
Tel/Fax: 024/812-044
e-mail: severtrans.as@gmail.com

Autóbuszaink

A vállalat tulajdonában számos jármű van. Utasaink rendelkezésére állnak a 8 személyes kombijaink, 20 személyes mini buszaink és 49-57 személyes nagy buszaink. Ezek klimatizáltak, navigációval ellátottak és audio, video felszereléssel rendelkeznek. Tapasztalt és megbizható sofőrjeink gondoskodnak az utasok kényelmes utazásáról és biztonságáról. Erről utazás után rendszeresen pozitiv megerősitést kapunk megbizóinktól.

Menetrend

A rendes járataink közül kiemelendő az Újvidék – Szeged útvonalon közlekedő regisztrált járatunk, mely az év közel minden napján teszi könnyebbé a közlekedést a két ország között. A rendes járataink mellett különjáratokat is inditunk, legyen az turisztikai járat, diák kirándulás, stb.. Amennyiben szeretne autóbuszt bérelni tőlünk, kérjük töltse ki az árajánlati kérelmet az Autóbusz bérlés menüpont alatt, és hamarosan felkeressük Önt.

Diák hónaposjegyek

Azoknak a diákoknak, akik a környező városokba járnak iskolába, egész iskola évben biztositunk utaztatást. Ehhez szükséges a diák hónaposjegy, melyet minden hónap utolsó hetén áruljuk a zentai és csókai buszállomáson. Az aktuális hónapra vonatkozó árainkat keresse a Diák hónaposjegyek menüpont alatt.